Vulcanizare, echilibrat roti, indreptat jante

de / luni, 10 martie 2014 / Publicat in Lucrari Autoturisme, Lucrari Autotutilitare

Cam cate se pot spune despre aplicarea unui petic la o anvelopa? Probabil destul de multe daca nu este aplicat corect.

La Magic Service Auto Bucuresti se efectueaza reparatii anvelopelor ce au suferit intepaturi, taieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate in raport de dimensiunea defectiunii. Reparam orice tip de anvelopa intr-un timp scurt cu eficienta maxima, folosind o tehnologie moderna.

Echilibrat roti

La Magic Service Auto Bucuresti echilibram roti cu jante de tabla cat si cu jante de aliaj. Echilibrarea se efectueaza cu utilaje noi, iar in urma acestui proces roata prezinta un echilibru perfect, fapt ce determina o mai buna functionare a masinii, o uzura diminuata a cauciucului, eficacitate la franare si un plus de confort.

Indreptat jante

Cu un personal calificat si experimentat in domeniul indreptatului de jante, putem indrepta orice janta indiferent de gradul de avarie. Pentru o eficienta maxima, personalul Magic Service Auto Bucuresti indreapta 80% din jante la rece, la restul de 20% fiind necesara incalzirea lor, pentru a putea fi indreptate fara a se sparge sau a se fisura.

Montat jante

La Magic Service Auto Bucuresti se monteaza toate tipurile de jante. Acestea sunt protejate impotriva zgarieturilor cu ajutorul unui aparat profesional si cu un kit ajutator ce consta in inele si prezoane specifice fiecarei marci de masina.

Montat anvelope

Montatul anvelopelor se face cu ajutorul unui utilaj profesional de catre echipa Magic Service Auto Bucuresti. La montarea anvelopelor curatam cu atentie janta de impuritati si folosim o solutie speciala pentru etansare.

 

IN CURAND VOR FII DISPONIBILE LA VANZARE ANVELOPE + PRETURILE ACESTORA !!!

Lasă un răspuns

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *